top of page

YRITYKSEMME

Yritys perustettiin vuoden 2020 alussa. Ensimmäinen vene oli vetouisteluun tarkoitettu Quicksilver 640 Pilothouse. Kyseisen veneen olin hankkinut jo ennen yrityksen perustamista. Sittemmin vene on vaihtunut kalastusten trendien mukana monikäyttöisemmäksi Buster Magnumiksi. Idean yrityksen perustamiseen antoi intohimo luontoa ja kalastusharrastusta kohtaan. Lisäksi tähän on tarvittu muutama sattuma mm. ensimmäisen opasveneen oston yhteydessä lähtenyt keskustelu kalastusoppaan työstä ja somessa vastaan tullut mainos kalastusoppaan ammattitutkinnosta.

 

Yritys on houkutellut asiakkaita laajalta alueelta, aina kotikunnasta Afrikkaan asti. Asiakkaina on ollut niin perheitä kuin isompia tyhy-ryhmiäkin.

 

Kalastusoppaan ammattitutkinnon olen suorittanut vuonna 2020. Tämä ammattitutkinto varmistaa, että pystyn tarjoamaan asiakkailleni paitsi unohtumattomia hetkiä vesillä myös turvallisen ja ammattimaisen kalastuskokemuksen.

Toimin myös nykyisten kalastusopasopiskelijoiden kouluttajana kalastustekniikoiden ja veneenkäsittelyn parissa.

 

Mieleenpainuvimipia kokemuksia on ollut uran alussa ensimmäinen opaskeikka Höytiäisellä lohenuistelun merkeissä. Asiakasryhmä oli tullut kaukaa ja sääennusteen mukaan sään piti olla kohtuullisen tyyni ja aurinkoinen. Saavuttaessa veneen laskupaikalle vilkaisin järvelle ja totesin sään olevan jotain aivan muuta, kuin ennusteessa oli luvattu.

Siinä vaiheessa piti suunnitelma tehdä päivän osalta uudelleen ja miettiä miten tästä selvitään kunnialla. No, kaikessa olen koittanut noudattaa hyväksi havaittua periaatetta "Sisulla siitä selviää". Hetken mietittyäni päätin viedä asiakkaat toiselle alueelle, kuin oli alunperin suunniteltu. Tiesin alueen olevan suojassa tuulelta, mutta kalastuksen kannalta haastava. Kaikesta huolimatta asiakkaalle onnistuttiin saamaan tavoitekalat ja päivä oli erittäin onnistunut.

Siitä lähtien olen tiennyt olevani oikealla tiellä.

Buster Magnum
Tero Varis
Kalastusopas Tero Varis

Tero Varis

Tero on intohimoinen kalastaja ja luonnon ystävä, jonka sydän sykkii veden äärellä. Hän on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen unohtumattomia kokemuksia luonnon parissa. Tero yhdistää kalastuksen, ruoan ja rentoutumisen ainutlaatuisella tavalla. Tero on kokenut, että vesillä liikkuminen ja kalastaminen tarjoavat arjen kiireiden ja stressin vastapainoksi rauhallisen ja rentouttavan ympäristön, jossa ihmiset voivat todella irrottautua ja nauttia hetkestä.

Lisäksi Tero on itseoppinut kokki, joka on hionut ruoanlaittotaitonsa äitinsä opastuksella ja omalla kokeilunhalullaan. Hänen ruoassaan yhdistyvät karjalainen vieraanvaraisuus ja ainutlaatuiset makuyhdistelmät, jotka vievät asiakkaat makujen maailmaan. Tero panostaa siihen, että jokainen asiakas saa reissullaan paitsi upean kalastuskokemuksen myös herkullisen aterian, joka täyttää mielen ja vatsan.

Tero on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä luonnon ja ruoan parissa. Hänen läsnäolonsa ja intohimonsa heijastuvat jokaiseen retkeen, luoden hetkiä ja muistoja, jotka säilyvät pitkään asiakkaiden mielessä.

bottom of page