top of page

MAJOITUS

Majoitu mukavasti Pohjois-Karjalassa

venejoen piilo

VENEJOEN PIILO

Pohjois-Karjalan sydämessä sijaitseva Venejoen Piilo on ainutlaatuinen, luontoa ja perinteitä kunnioittaen rakennettu majoituskylä. Ota askel taaksepäin kiireisestä arjesta ja saavu suomalaiseen korpeen! Lähellä on Kolin kansallispuisto, vanhoja metsiä, kaksi ainutlaatuista järveä ja tietysti paljon toimintaa. Piilo on erinomaisella paikalla; alle puoli tuntia Joensuun lentoasemalta ja Kolin kansallispuistosta!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vieraaksemme, sellaisena kuin olet. Täältä voit joko löytää seikkailut erämaassa tai saavuttaa kauan kaivattua rauhaa.

Löydätkö piilopaikkasi Venejoelta?

MOTELLI KONTIO

Kun lähdet Pohjois-Karjalaan, Motelli Kontio tarjoaa Sinulle vaivatonta, kodikasta majoitusta ja aitoa vieraanvaraisuutta kauniissa maisemissa.

Meillä majoittuvat kätevästi sekä lomalaiset, työmatkalaiset että ryhmät vuodesta toiseen, eikä ihme, sillä tänne on aina mukava tulla. Lämminhenkinen palvelu, helppo saavutettavuus, viihtyisä ympäristö ja maistuva ruoka takaavat, ettei vierailusi meille ole viimeinen. Majoituspalvelumme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja – mukavia huoneita sekä aittamajoitusta ja telttapaikkoja, unohtamatta karavaanaripalveluita.

motelli kontio
bottom of page