top of page
Marshmallows over Campfire

SAARISTORETKI
1.4.-30.10

Järjestämme saaristoretkiä Höytiäiselle erilaisille ryhmille sopimuksen mukaan.

Sauna Bucket

Saunaretki Pekan Saunasaareen 

Koe rentoutumisen taika

Tervetuloa unohtumattomalle saariretkelle Pekan Saunasaareen, Höytiäisen rannalle. Luvassa on rentouttavaa saunomista, herkullista ruokailua ja upeita maisemia kalliolla.

Ohjelma:

Astuessasi saareen, sinut toivottaa tervetulleeksi sympaattinen vanhan ajan kalasauna, joka on täynnä lämpöä ja tunnelmaa. Koe suomalaisen saunakulttuurin ydin saunomalla aidossa puulämmitteisessä maisemasaunassa. Rentoudu löylyjen lämmössä ja nauti perinteisestä saunakokemuksesta.

Ruokailu kalliolla:

Kun olet virkistäytynyt saunomalla, siirrymme nauttimaan herkullisesta ateriasta kalliolla, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään luontoon ja Höytiäisen siniseen veteen. Ruokailu koostuu paikallisista herkuista ja sesongin parhaista raaka-aineista. Tarjolla on perinteisiä suomalaisia makuja, jotka täydentävät saariretken elämyksellisyyden.

Tule mukaan unohtumattomalle saariretkelle, jossa yhdistyvät rentoutuminen, luonto, hyvä seura ja Höytiäisen kauneus. Pekan Saunasaari odottaa sinua.

 

Lähtö: Kontiolahden satamasta tai sopimuksen mukaan

Omatoimiselle saariretkelle Höytiäiselle

Ota aikalisä arjen kiireistä ja lähde seikkailuun luonnonhelmassa

Haluatko irrottautua hetkeksi arjen kiireistä ja nauttia rauhallisesta päivästä luonnossa? Lähde omatoimiselle saariretkelle ja löydä rauha ja kauneus saarten ainutlaatuisessa ympäristössä. Tämä retki tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia saarta omalla tahdillasi ja nauttia upeista maisemista sekä raikkaasta ilmasta.

Retken Sisältö:

Kuljetus veneellä: Saapuessasi sovitulle lähtölaiturille saat käyttöösi oman kuljetuksen veneellä saarelle ja takaisin sovittuun kellonaikaan. Nauti matkasta vesillä ja ihastu maisemiin matkan varrella.

 

Saaren tutkiminen:

Saapuessasi saarelle voit lähteä tutkimaan sitä omalla tahdillasi. Kävele luontopolkuja, rentoudu rannalla tai nauti hiljaisuudesta metsässä. Saarella saattaa olla myös opasteita ja nähtävyyksiä, jotka kannattaa tutkia.

 

Retkieväät:

Retkeen kuuluu retkieväät valmiiksi pakattuna ja nautittavaksi nuotion ääressä.

 

Rentoutuminen:

Vietä aikaa rentoutuen saaren kauniissa ympäristössä. Lue kirjaa, rentoudu rannalla tai nauti hiljaisuudesta tai luonnon äänistä. Omatoiminen saariretki antaa sinulle mahdollisuuden kokea luonnon rauhan ja kauneuden omalla tavallasi.

Reading Map
bottom of page