logo

Yritys

SISU FISHING

– Kalastus intohimona ja ammattina

Sisu Fishing tarjoaa ammattilaisten toteuttamia kalastusohjelmapalveluita kaiken tasoisille harrastajille. Tavoitteenamme on tarjota kokemuksella ja taidolla onnistuneita kalastusreissuja vaihteleviin kohteisiin ympäri vuoden.  Halusittepa sitten järjestää kalastusmatkan työporukan virkistykseksi tai löytää uusia haasteita tutun kalaporukkanne pyyntiin, meiltä löytyvät hyvät vinkit, neuvot ja apajat kaikkiin tarpeisiin.

Meillä on tekemisemme taustalla pitkä kokemus kalastusharrastuksen parista ja monipuolinen historia erilaisista kalastustyypeistä sekä vesistöistä. Meille kalastus ei ole pelkkä harrastus, vaan se on myös intohimo ja elämäntapa. Elämme ympäri vuoden muuttuvien kalastusmahdollisuuksien tahdissa ja olemme vesillä aina kun se vain on mahdollista. Meidän keskeisenä ajatuksemme kalastuksessa on se, ettei koskaan ole oppinut tai nähnyt kaikkea. Joka päivä opitaan jotain uutta ja löydetään uudenlaisia tapoja itsensä haastamiseen. Meillä kipinä kalastukseen on edelleen vahvana ja haluammekin olla mukana levittämässä intoa ja osaamista joka kalastukseen hienoissa kotimaisissa luonnonvesissämme liittyy.

Ammattitaidon takeena kaikessa toiminnassa on pitkän harrastuneisuuden lisäksi myös suoritettu kalastusoppaan ammattitutkinto. Vaadimme myös kaikilta meidän kanssamme yhteistyössä toimivilta kalaoppailta tätä ammattitutkintoa varmistaaksemme palvelumme korkean laadun. Ammattitaitoisen kalastusoppaan kanssa et jää tyhjin käsin ja liikut turvallisesti vesillä säällä kuin säällä. Vesistönsä tunteva kalaopas tietää parhaat niksit siihen, miten ja mistä kannattaa mihinkin vuodenaikaan kalastaa ja osaa samalla huolehtia porukan turvallisuudesta sekä viihtyvyydestä vesillä tai jäällä.

Meillä on harrastuneisuuden ja koulutuksen lisäksi pitkä kokemus asiakaspalvelutyöstä, mikä näkyy toiminnassamme asiakaslähtöisenä asenteena sekä palvelualttiutena kaikissa tilanteissa. Me kehitämme mielellämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja periaatteenamme onkin, että mikäli asiakas jonkun tietyntyyppisen kalareissun tietylle vesistölle haluaa, me sen myös pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään. Apuna tässä meillä ovat luotettavat yhteistyökumppanimme ympäri Suomea.

Meiltä löytyvät pätevyydet:

  • Kalastusoppaan ammattitutkinto
  • Vuokraveneenkuljettajan pätevyys
  • Hygieniapassi
  • Ensiapukortti EA1
  • ELY-keskuksen lupa kalastusmatkailutilaisuuksien järjestämiseen

 

Yhdessä luonnon ja kestävän kalastuksen asialla

Pyrimme kaikessa toiminnassamme noudattamaan kestävän kalastuksen periaatteita. Muutenkin huomioimme toiminnassamme ja vesillä liikkuessamme ekologisuuden näkökulmat. Meille suomalaiset kalavedet ja upea luonto ovat lähellä sydäntä ja haluammekin omassa toiminnassamme olla mukana säilyttämässä ja suojelemassa niitä tuleville sukupolville. Huomioimme ekologisuuden ja kotimaisuuden näkökulmat myös kalastus-, kurssi- ja retkitoiminnassamme järjestettävässä ruokailussa. Käytämme mahdollisimman paljon paikallista lähiruokaa luontoruokailussamme ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös aina itse kalareissulla pyydettyä tuoretta kalaa ruoanlaitossamme.

Jäikö kysyttävää

tai haluatko kuulla lisää kalastusmatkapalveluistamme?
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Kerromme mielellämme palveluistamme tarkemmin.

Jäikö kysyttävää

Hanki tuotteet ja lahjakortit kätevästi
Sisu Fishing Store

Kaupastamme löydät valikoidut, laadukkaat ja käytössä testatut kalastustarvikkeet.

Voit myös lunastaa lahjakortteja elämyksellisiin kalastus- ja saariretkiin.
Tulossa pian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram