logo

Sopimusehdot

Sisu Fishing Oy
varaus-, tilaus-, peruutusehdot.

Matkan varaaminen / tilaaminen

Matkan varaaminen / tilaaminen tapahtuu, joko Sisu Fishing Store -verkkokaupan kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai muulla vastaavalla tavalla. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava matkalle osallistujien määrä ja osallistujien ikä.

Varaus / tilaus katsotaan syntyneeksi, kun asiakas on vahvistanut tilauksen puhelimitse, sähköpostilla, varaamalla matkan verkkokaupan kautta tai muulla tavalla.

Tilauksen yhteydessä laskutetaan 1/3 palvelun hinnasta varausmaksuna, ellei muuta ole sovittu tai koko matkaa ole maksettu kerralla. Näin esim. alle 30vrk ennen matkaa tilatuissa matkoissa, paitsi toisin sovittaessa. Loput maksusta tulee olla suoritettuna viimeistään 14vrk ennen matkan ajankohtaa, mikäli muuta ei ole sovittu.

Matkan peruuttaminen tai siirtäminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksen, mikäli sovittuun matkan ajankohtaan on yli 30vrk, tällöin varausmaksu palautetaan. Mikäli varauksesta / tilauksesta on aiheutunut kuluja palvelun tuottajalle, voidaan ne periä tilaajalta. 30-14vrk ennen matkaa perutusta tilauksesta peritään 150€ + alv peruutusmaksu, mikäli varausmaksun suuruus ei ole ylittänyt 150€ + alv. Yli 150€ + alv maksettu summa palautetaan tilaajalle.

14-7vrk ennen matkaa perutusta peritään puolet koko kaupan summasta, kuitenkin aina vähintään 150€ + alv ja alle 7vrk koko maksu. Koskee myös tilattuja lisäpalveluja.
 
Mikäli matka joudutaan Sisu Fishing Oy:n toimesta perumaan ennalta arvaamattomasta syystä, maksua ei palauteta. Tällaisissa tapauksissa pyritään ensisijaisesti asiakkaan kanssa neuvottelemaan esim. matkan ajankohdan muuttamisesta.
 
Mikäli matka joudutaan jostain muusta kuin ns. force majoure -syystä perumaan Sisu Fishing Oy:n toimesta, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Ensisijaisesti kuitenkin pyritään tarjoamaan toista ajankohtaa matkalle.
 
Laskutus / maksutavan mukaiset lisäkustannukset peritään sen hetkisen hinnaston mukaisesti.

Jäikö kysyttävää

tai haluatko kuulla lisää kalastusmatkapalveluistamme?
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Kerromme mielellämme palveluistamme tarkemmin.

Jäikö kysyttävää

Hanki tuotteet ja lahjakortit kätevästi
Sisu Fishing Store

Kaupastamme löydät valikoidut, laadukkaat ja käytössä testatut kalastustarvikkeet.

Voit myös lunastaa lahjakortteja elämyksellisiin kalastus- ja saariretkiin.
Tulossa pian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram